С окуражителни възгласи: Чернокожи пребиха полицайка във Франция

Случаят разгневи властите: Равносилно е на нападение над Франция
2 яну 2018 10:30,
201

Побой над двама полицаи в новогодишната нощ възмути Франция. Властите арестуваха трима души, част от голяма група хулигани, нападнала и линчувала полицейски патрул, съобщи BFM.

Нападението е станало в град Шампини сюр Марн, близо до Париж.

Патрулната кола е била извикана за сигнал за сбиване на улицата. Те обаче са попаднали в капан и са били пребити от 50-на души.

Мъжете са заснели нападението си. Един от двамата полицай - жена, е съборена на земята и е многократно ритана от тъмнокожите мъже. Нейният колега също е пребит. Двамата са настанени в болница с множество травми, но без опасност за живота.

Президентът Еманюел Макрон реагира остро на нападението в Twitter, като се закани виновните за това "подло и престъпно линчуване на полицаи" да бъдат намерени и наказани. Вътрешният министър също заяви, че нападението над полицай е равносилно на нападение над Франция.

Журналистът Дамиен Рию публикува в Twitter видео, на което се вижда, че нападетелите окуражават биячите.

 

В цяла Франция бяха регистрирани случаи на подпалени коли в новогодишната  1031 автомобила са били подпалени, съобщи френското министерство на вътрешните работи, цитирано от ТАСС.

Според министерството при справяне с безредици правоприлагащите органи са арестували 510 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
2
 
3
 
! Отговори
La France преди 6 години
Франция е велика и ще се справи с всичко. Да му мисли ***, който разбира от всичко и обича най-много акъл да сипе, а живее в най-бедната *** в Европа.
167
3
 
12
 
! Отговори
Франсета, франсета преди 6 години
Лошо! Като си спомня посланикът им на заминаване каква надменна прощална реч ни дръпна. Да се учим от по-добрите, сиреч от тях и ала-бала. Еми, има някои техни уроци, които не бива да усвояваме.
166
4
 
27
 
! Отговори
Jessy James преди 6 години
Толерантност а, състрадание, интеграция, равенство, права, и не знам още какви си глупости, да го духат, сами си го правят евро-***, Макрон, Меркел и Тереза Мей са едни от главните действащи лица в театъра наречен "миграция", но нито един от тримата изброени по горе нямат собствени деца. Те нямат отговорност и страхове за бъдещето, тях ги охраняват, никой не ги бие и насилва по улиците, не им пука за нищо освен за собственото им благополучие.
165
0
 
16
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
И там черноглави! Проблем са си тия в цяла Европа.
164
0
 
17
 
! Отговори
Факт!Сион!Сорош! преди 6 години
До АнонименМи тоя дето не им харесва във Франция кво правят там нека си се връщат по кочините.Ааааа забравих там няма социал!Тоест всичките идват у Еуропата за социал!
163
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полша и Унгария имат държавници и не се дупят като ***, които по цял ден се делят на русофили/американофили. А българофил кога ще станеш *** балкански? Когато станеш българофил, тогава и страната ти ще тръгне нагоре.
162
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
163, пак ли си се надрусал?
161
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да славиш Полша и Вишеград в едно изречение си е като дан хвалиш СССР и САЩ в едно изречение - пробваш се да се сложиш на който стане. Поляците винаги са искали Вишеград за своя колония и никога не са успявали. Всички го знаят, но не е политкоректно да се споменава и затова си ръчкат ножовете в гърбовете мълчешком...
160
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Франция не участва ли в операциите срещу Афганистан, Либия и Ирак? Не подкрепи ли антиправителствените въоръжени групи в Сирия? Не закара ли там бронетехника, артилерия, авиация и пехота? Ако несмъртоносно нападение над полицай е "нападение над Франция", какво е това, което Франция направи с тези страни? Какво и бяха направили на Франция тези страни? Много са ми странни французите понякога... Очакват да избиват безнаказано и всички да ги обичат безкрай за това, че са страната *** "любовта"...
159
0
 
14
 
! Отговори
Факт!Сион!Сорош! преди 6 години
До един пичагаКанада там е студено!В Сащ вече е ужас!
158
1
 
30
 
! Отговори
Polska преди 6 години
Франсетата ще разберат по трудния начин, че заравянето на главата в пясъка и отричането на проблема, няма да доведе до неговото разрешаване. Дела са нужни! И мъже! В противен случай скоро няма да може да се направи разлика, къде свършва Африка и къде започва Франция.Днес полския министър-председател за пореден път каза, че Полша няма да приема бежанци, каквото и да й коства. Слава на Полша, слава на Унгария, слава на Вишеград!Вятърът на промяната отново задухва от тези страни!
157
1
 
12
 
! Отговори
един пичага преди 6 години
бегайте къде австралия или нова зеландия тва което чета в нета поне засега е по добре от ФАЩ ИЛИ ЕВРПОПА.... тука оправия нема нема и да има..
156
4
 
25
 
! Отговори
Евроатлантик преди 6 години
Важно е стрикно спазване на човешките права на имигрантите.Зачитане на евроатлантическите ценности и приемането на повече имигранти.
155
2
 
15
 
! Отговори
Факт!Сион!Сорош! преди 6 години
До АнонименСтига приказва глупости никакъв край не е край е на *** Запад.Арсенал Казанлък ВМЗ имаме заводи и оръжие ние с тия няма да се бием както ги виждаш тая разгневена тълпа като ги почнем с едно PKM че чак в Африка ще ги настигнем и превземем!
154
2
 
47
 
! Отговори
Ънкъл Гошо преди 6 години
Президентът Макрон остро реагирал в Туитър... Е значи всичко е точно! Проблемът е решен... Например лошите американци щяха да застрелят ***, но не е хуманно. А назадничавите руснаци щяха да ги пратят в Сибир - също не е хуманно. В Туитър е най- добре.
153
1
 
37
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Че то бели освен араби останаха ли във Франция? Искаха си я тази *** от цял свят, сега да си я гледат.
152
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И докато се занимавахме със зверствата на ислямистите,забравихме за черните.А те във Франция са много.Последно време и Италия почерня.В САЩ ги застрелват по улиците редовно.По принцип като го видиш трябва да го гръмнеш то винаги има защо.Преди време май пак във Франция на едно такова същество му бяха набили палка в ануса.
151
3
 
13
 
! Отговори
Чичо Том преди 6 години
Ама в САЩ като ни бият нищо не казвате
150
3
 
35
 
! Отговори
333 преди 6 години
Чернокожите заслужават само робско отношение. Не разбирам защо ги толерират и е пълно с тях във Франция. Това е голяма грешка.
149
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 141Хитлер е бил прав, че всеки трябва да живее в своята си страна, ама е тръгнал да завладява цяла Европа и изобщо не е живял в своята си страна... така, че Хитлер не е мерило за каквото и да е.Странно е да цитирате Хитлер- един болен мозък, сякаш е Аристотел или Айнщайн или е голям мислител, или държавник за пример.